
Kakava, karštas šokoladas
Kakava „Beatos virtuvė“ – išskirtinė, nes tai aukščiausios kokybės kakava, tinkanti tiek kepiniams, tiek gėrimams. Kakavos pupelės, kaip ir pridera, užauginamos Afrikoje – Ganos ir Dramblio Kaulo Kranto laukuose, o vėliau atgabenamos į Olandiją, kur ir gaminama ši kakava. Olandai nuo seno garsėja kaip vieni geriausių kakavos meistrų pasaulyje.
Dar vienas svarbus dalykas – kakava „Beatos virtuvė“ yra aukšto riebumo, joje net 21 % kakavos sviesto. Kuo kakava riebesnė, tuo ji kokybiškesnė, tamsesnė ir turtingesnio skonio – kepiniuose net neatskirsite, kad tai kakava, o ne šokoladas!
Naujiena! Nuo šiol „Beatos virtuvėje“ – ir karštas šokoladas! Pagamintas iš kakavos masės, kakavos miltelių, cukraus ir natūralios vanilės, be jokių dirbtinių priedų. Sodraus skonio, kvapnus ir naudingas kūnui – stiprina širdį, gerina nuotaiką ir suteikia energijos. Mažas malonumo gurkšnelis, kuris pakelia nuotaiką akimirksniu.
Filtrai





